Obrazec za včlanitev v DPS

Znesek plačila: 30 EUR (članarina) + 10 EUR (pristopnina) = 40 EUR

*znesek plačila vključuje pristopnino v višini 10 EUR, ki jo morajo poravnati novi člani oz. tisti, ki v preteklem letu niso bili člani DPS

*znižana članarina velja za magistrske študente psihologije, brezposelne in upokojene psihologe, ki predložijo dokazilo o svojem statusu

Izbrani način plačila: nakazilo na TRR

POMEMBNO: V kolikor dokazila o plačilu članarine za tekoče leto ne boste priložili spodnjemu obrazcu, nam ga morate v roku nekaj dni naknadno poslati na naslov psy@guest.arnes.si. Prejeto dokazilo o plačilu članarine je namreč pogoj za uspešno včlanitev v DPS.

  OPOMBA: Potrdilo o plačani članarini lahko priložite k temu obrazcu ali pa nam ga v roku nekaj dni naknadno pošljete na naslov psy@guest.arnes.si  Obveščanje in komunikacija DPS poteka preko platforme Basecamp - do nje lahko dostopate preko spleta, namizne ali mobilne aplikacije. Na Basecampu objavljamo informacije o dogodkih, vabila na izobraževanja, dokumente, s člani izmenjujemo mnenja o aktualnih problemih, delimo strokovne izkušnje in dobre prakse.

  Strinjam se, da DPS moje podatke (ime, priimek in email) vnese v platformo Basecamp in me nato povabi k vključitvi v platformo. S tem se zavezujem, da bom na platformi Basecamp DPS komuniciral spoštljivo, strpno in konstruktivno (v primeru uporabe sovražnega govora administrator lahko objavo izbriše).

  Polna funkcionalnost platforme Basecamp je omogočena samo članom DPS s poravnano članarino. Kadarkoli lahko zaprosite za odjavo s platforme Basecamp. Po odjavi s platforme bodo vaše dotedanje objave ostale na platformi.

  Strinjam se s pogoji članstva v DPS.

  Za plačilo članarine prek plačilnega naloga potrebujete naslednje podatke:

  Prejemnik: Društvo psihologov Slovenije
  Ulica: Aškerčeva cesta 2
  Kraj: 1000 Ljubljana
  Številka računa: IBAN SI56 6100 0001 5938 417
  SWIFT: HDELSI22
  Namen plačila: članarina 2024 – Ime Priimek
  Za referenčno številko lahko vpišete 00 2024.

  Za hitrejše plačilo preko spletne banke lahko uporabite QR kodo: