Kongres psihologov Slovenije

www.psi-kongres.si

Tokratnja osrednja tematika kongresa je posvečena različnih oblikam nasilja in agresivnega vedenja, ki prežemajo mnogotere vidike našega vsakdanjega življenja. Zaradi tega smo kongresu dodali tematski naslov Obrazi nasilja – izzivi psihologije. Gre za široko in aktualno področje, tako za tiste, ki gradite, razvijate ali odkrivate nova spoznanja, kot tudi za vse tiste, ki ta spoznanja preizkušate v praksi. Seveda pa so na kongresu enako dobrodošle tudi vse druge aktualne psihološke teme, s katerimi se ukvarjate.

Kot že v podobnih preteklih srečanjih želimo s kongresom ustvariti povezanost med akademiki, praktiki, študenti in psihologi, ki so svojo delovno pot že zaključili. Prav tako se nam bodo pridružili pomembni strokovnjaki iz Slovenije in tujine, ki bodo delili svoje znanje, izkušnje in predstavili izsledke svojega znanstvenega in strokovnega dela.

 

Prijava prispevkov

Vabimo vse psihologe in strokovnjake sorodnih ved, da prijavijo svoje prispevke. Zaželeni so prispevki z vseh področij psihologije, ne le tisti, povezani z nasiljem in agresivnim vedenjem. Zvrsti prispevkov so:

  • predavanja,
  • kratke predstavitve,
  • posterji,
  • simpoziji,
  • delavnice,
  • okrogle mize in
  • panelne predstavitve.

Prispevki so lahko v slovenskem ali angleškem jeziku. Navodila in obrazec za oddajo povzetkov: http://www.psi-kongres.si/prispevki/

 

Osebna udeležba

Ker želimo, da bi se 8. kongresa psihologov Slovenije tudi letos udeležilo čimveč kolegov, študentov in upokojenih psihologov, so cene kotizacij zelo nizke, namestitev v Termah Zreče pa bo za udeležence 8. kongresa še posebej ugodna. Hoteli Atrij, Vital in Vile Terme Zreče nudijo nastanitev za vse okuse in žepe.

Vabimo vas, da se udeležite osrednjega in največjega srečanja psihologov Slovenije zadnjih let.

 

PRIJAVA NA KONGRES

Pomembni datumi

Datumi, ki jih je vredno zabeležiti v koledarje:

  • 31. marec 2019 – konec sprejema povzetkov
  • 31. maj 2019 – obvestilo o sprejetju prispevka na kongres
  • 30. junij 2019 – konec obdobja za zgodnjo kotizacijo

 

Odprt problemski prostor

V okviru programske izvedbe 8. kongresa psihologov Slovenije uvajamo posebni vsebinski sklop, poimenovan “Odprt problemski prostor”. Zainteresirani psihologi in strokovnjaki drugih (sorodnih) področij ste vabljeni, da preko obrazca ali drugih digitalnih kanalov (FB) v obliki vprašanja, predloga, pobude ipd. izpostavite konkretne in aktualne strokovne teme, ki se nanašajo na primere in probleme, s katerimi se v svojem vsakdanjem delu soočate, ali pa kot pomembne družbene tematike celovito zadevajo psihološko stroko. Do kongresa bomo pregledali in izbrali tematike, ki jih bomo v formatu moderiranih odprtih debat umestili v program in izvedbo kongresa.

 

Veselimo se snidenja z vami!

Predsednik programskega odbora: dr. Bojan Musil
Predsednik organizacijskega odbora: Marko Vrtovec