Obrazec za včlanitev v DPS

Znesek plačila: 30 EUR (članarina) + 10 EUR (pristopnina) = 40 EUR

*znesek plačila vključuje pristopnino v višini 10 EUR, ki jo morajo poravnati novi člani oz. tisti, ki v preteklem letu niso bili člani DPS

*znižana članarina velja za magistrske študente psihologije, brezposelne in upokojene psihologe, ki predložijo dokazilo o svojem statusu

Izbrani način plačila: nakazilo na PAYPAL

POMEMBNO: Po oddaji pravilno izpolnjenega obrazca vas bo sistem samodejno preusmeril na storitev PAYPAL, kjer poravnate strošek včlanitve.
    Obveščanje in komunikacija DPS poteka preko platforme Basecamp - do nje lahko dostopate preko spleta, namizne ali mobilne aplikacije. Na Basecampu objavljamo informacije o dogodkih, vabila na izobraževanja, dokumente, s člani izmenjujemo mnenja o aktualnih problemih, delimo strokovne izkušnje in dobre prakse.

    Strinjam se, da DPS moje podatke (ime, priimek in email) vnese v platformo Basecamp in me nato povabi k vključitvi v platformo. S tem se zavezujem, da bom na platformi Basecamp DPS komuniciral spoštljivo, strpno in konstruktivno (v primeru uporabe sovražnega govora administrator lahko objavo izbriše).

    Polna funkcionalnost platforme Basecamp je omogočena samo članom DPS s poravnano članarino. Kadarkoli lahko zaprosite za odjavo s platforme Basecamp. Po odjavi s platforme bodo vaše dotedanje objave ostale na platformi.

    Strinjam se s pogoji članstva v DPS.