Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Mesečno srečanje DPS: Uspešno in varno delo na daljavo

17. 6. 2020 ob 17:15 - 19:15

Spoštovane kolegice in kolegi,

vabimo vas, da se nam pridružite na junijskem spletnem usposabljanju “Uspešno in varno delo na daljavo”, s katerim se odzivamo na izražene potrebe kolegov in kolegic psihologov in psihologinj po dodatnih informacijah, znanjih, veščinah za uspešno delo z našimi klienti na daljavo. Kljub temu, da je prvi val epidemije uspešno za nami, negotovost glede ponovnega širjenja okužb ostaja in s tem tudi možnosti, da bomo tudi v prihodnje naše delo v večjem obsegu ponovno izvajali na daljavo. V obdobju, ki je za nami, se na to večinoma nismo uspeli pripraviti, sedaj pa te možnosti imamo. Zato vas vabimo, da se nam pridružite

v sredo, 17. junija 2020 med 17.15 in 19.15 uro na platformi Jitsy Meet.

Aktualno temo dela na daljavo in z njo povezana vprašanja, dileme in priporočila nam bosta osvetlila psihologa dr. David Modic, samostojni raziskovalec in zunanji sodelavec Fakultete za Racunalnistvo in Informatiko (UL) in David Gosar iz Pediatrične klinike, Univerzitetni klinični center Ljubljana, član EFPA delovne skupine za e-zdravje. Praktično predstavitev platforme za online psihoterapijo in psihološko svetovanje nam bo predstavila Nataša Mrakovčić iz podjetja Talk Through, ki upravlja portala mojpsihoterapevt.si in mojzdravnik.com.

David Gosar bo delili z nami rezultate mednarodne raziskave psihološkega dela na daljavo in predstavil s tem povezane napotke v zvezi s tehnično, pravnimi in etičnimi vidiki dela na daljavo, dr. David Modic pa se bo na kratko osredotočil na osnovne postavke varnosti in kako njihovo upoštevanje oziroma neupoštevanje vpliva na naše delo. Predstavil bo tudi težave, s katerimi se srečujejo nekateri ponudniki komunikacijskih platform in kaj narediti, da te težave omilimo. Nataša Mrakovčić nam bo predstavila izkušnje s svetovalnim delom na daljavo, ki so jih v podjetju pridobili v zadnjih dveh letih.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite. Povezavo, s katero boste dostopali do telekomunikacijske platforme Jitsy Meet https://meet.ustavimokorono.si/, kjer bo potekalo usposabljanje, boste prejeli naknadno.

PRIJAVA: svojo udeležbo, prosimo, potrdite preko spletnega obrazca na tej povezavi do 15. junija: https://forms.gle/pEPi3NwREyNeeXhp8

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko e-pošte: psy@guest.arnes.si

 

Veselimo se srečanja z vami,

Vaš DPS

Podrobnosti

Datum:
17. 6. 2020
Ura:
17:15 - 19:15
Kategoriji Dogodek:
,

Organizator

DPS