Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

PSIHOLOŠKI VIDIKI DELA Z NADARLJENIMI V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU: znanje zadnjih desetih let za delo naslednjih deset let od vrtca do srednjih šol

21. 11. 2023 ob 9:00 - 15:00

Spoštovani kolegice in kolegi,

21. novembra 2023 v organizaciji Sekcije psihologov v VI, pri DPS in Centra za raziskovanje in spodbujanje nadarjenosti (CRSN) na Pedagoški fakulteti UL organiziramo strokovno srečanje za psihologinje in psihologe, na katerem bomo oblikovali smernice za delo z nadarjenimi v vzgoji in izobraževanju, ki izhajajo iz (1) empiričnih spoznanj psihološke znanosti s področja raziskovanja nadarjenosti in sorodnih konstruktov in (2) na dokazih temelječih pedagoških praksah učenja in poučevanja nadarjenih in spodbujanja njihovega zdravega celostnega razvoja.
Program bo potekal v treh vsebinskih sklopih med 9.00 in 15.00 uro.

V uvodnem delu bodo predstavljene iztočnice za delo v obliki vabljenih predavanj, v osrednjem delu bomo udeleženci po tematskih skupinah predstavili, izmenjali in strnili strokovne izkušnje  poglede ter oblikovali predloge, na podlagi katerih bomo nato v sklepnem delu posveta pripravili smernice oz. njihovo prvo različico za delo z nadarjenimi v vzgoji in izobraževanju.

V priponki vam pošiljam vabilo. Vabimo vas k aktivni udeležbi.

Barbara Stožir Curk, v imenu Sekcije psihologov v VI

Prenesi vabilo

Podrobnosti

Datum:
21. 11. 2023
Ura:
9:00 - 15:00
Kategorija Dogodek:

Organizatorji

Sekcija psihologov v VI, DPS
Sekcija psihologov v VI, DPS
Center za raziskovanje in spodbujanje nadarjenosti (CRSN)
Center za raziskovanje in spodbujanje nadarjenosti (CRSN)

Prizorišče

Pedagoška fakulteta UL
Kardeljeva ploščad 16
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map