Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

8. mednarodni kongres psihologov Slovenije

19. 9. 2019 - 21. 9. 2019

Letošnja osrednja tematika kongresa je posvečena različnih oblikam nasilja in agresivnega vedenja, ki prežemajo mnogotere vidike našega vsakdanjega življenja. Zaradi tega smo kongresu dodali tematski naslov Obrazi nasilja – izzivi psihologije. Gre za široko in aktualno področje, tako za tiste, ki gradite, razvijate ali odkrivate nova spoznanja, kot tudi za vse tiste, ki ta spoznanja preizkušate v praksi.

Kot že v podobnih preteklih srečanjih želimo s kongresom ustvariti povezanost med akademiki, praktiki, študenti in psihologi, ki so svojo delovno pot že zaključili. Prav tako se nam bodo pridružili pomembni strokovnjaki iz Slovenije in tujine, ki bodo delili svoje znanje, izkušnje in predstavili izsledke svojega znanstvenega in strokovnega dela.

Osebna udeležba
Ker želimo, da bi se 8. kongresa psihologov Slovenije tudi letos udeležilo čimveč kolegov, študentov in upokojenih psihologov, so cene kotizacij zelo nizke, namestitev v Termah Zreče pa bo za udeležence 8. kongresa še posebej ugodna. Hoteli Atrij, Vital in Vile Terme Zreče nudijo nastanitev za vse okuse in žepe.

Vabimo vas, da se udeležite osrednjega in največjega srečanja psihologov Slovenije zadnjih let.

PRIJAVA NA KONGRES

Veselimo se snidenja z vami!

Predsednik programskega odbora: dr. Bojan Musil
Predsednik organizacijskega odbora: Marko Vrtovec

Podrobnosti

Začetek:
19. 9. 2019
Zaključek:
21. 9. 2019
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
http://www.psi-kongres.si/