Dogodek

Milano po Milanu


 
Milano po Milanu
novosti in najbolj zanimivi izsledki s 14. Evropskega psihološkega kongresa
 
 
Spoštovani,

vabimo vas, da se nam pridružite na prvem mesečnem srečanju psihologov, ki bo v torek, 8. septembra ob 17 uri v Zeleni predavalnici Tempera na Leskoškovi 9E, v Ljubljani.

Na srečanju nam bodo kolegi, ki so se julija udeležili Evropskega psihološkega kongresa v Milanu, vsak s svojega področja predstavili najbolj zanimive poudarke in novosti v stroki. Za to temo prvega srečanja smo se odločili, ker je za milanski kongres med kolegi vladalo veliko zanimanje, vendar si mnogi zaradi časa in cen(e) nismo mogli privoščiti udeležbe.

Zastopana bodo področja: psihologija dela in organizacije, nevropsihologija, psihodiagnostika in testiranje, ekološka psihologija, psihologija prometa, psihologija v nesrečah, etika, preventiva, pa tudi nekaj o aktivnostih EFPA; EuroPsy, o novem vodstvu EFPA, o Super psihologu...
 
Z nami bodo spoznanja delili:
Blanka Tacer,
David Gosar,
Marjetka Trstenjak,
Marko Polič,
Andreja Lavrič,
Vita Poštuvan in
Vlasta Zabukovec.
 
Cilj torkovih srečanj je, da bi si slovenski psihologi redno izmenjavali svoje izsledke, znanje, izkušnje in razmišljanja. Prepričani smo namreč, da je pri nas ogromno strokovnega in aktualnega znanja, ki je zanimivo tudi za širši krog psihologov.
 
V Društvu psihologov Slovenije načrtujemo, da bodo ta srečanja postala redna; potekala bodo vsak prvi torek v mesecu – zapišite si ta datum v koledar.
 
Udeležba na tem dogodku je brezplačna; člani DPS s poravnano članarino imajo prednost.

Prijava (obvezna): http://goo.gl/forms/alP5K0t34v

Pohitite s prijavo, število mest je omejeno, interes pa precejšen.
 
 
Marko Vrtovec,
generalni sekretar DPS

Pojdi nazaj