Dogodek

Mesečno srečanje DPS: Online psihoterapija - njene koristi in omejitve

Mesečno srečanje DPS:

ONLINE PSIHOTERAPIJA - njene koristi in omejitve
 

Drage kolegice in kolegi,

vabimo vas, da se nam pridružite na mesečnem srečanju psihologov, ki bo v torek, 7. novembra, ob 16.30 uri v IBM Innovation Centru v Kristalni palači (3. nadstropje) v BTC, Ameriška ulica 8, Ljubljana.
 
Novembrsko mesečno srečanje bo namenjeno raziskovanju presečišča med psihoterapijo in tehnologijo, ki se v zadnjih letih razvija z neverjetno hitrostjo. Tudi na področje psihološkega svetovanja in psihoterapije se vpletajo različne tehnološke rešitve in aplikacije. Med njimi je tudi videoklic oz. online psihoterapija, ki nadomešča srečanja v živo pri uporabnikih, ki si želijo tak način, so oddaljeni, bolni, jim delovni urnik drugačnega načina ne dopušča in podobno. Na našem srečanju bomo spoznali ozadje in načrte prve slovenske digitalne platforme mojpsihoterapevt.si za povezovanje psihoterapevtov in klientov v online okolju ter izkušnje z online psihoterapijo univ. dipl. psihologinje Branke Strniša, terapevtke vedenjsko-kognitivne terapije in medicinske hipnoze.
 
Gostji:
Branka Strniša, univ. dipl. psih., ustanoviteljica BRST psihologije; posveča se psihoterapiji in osebnemu treningu, izvaja psihološka testiranja za medicino dela, vodi izobraževanja in delavnice za različna podjetja

Nataša Bošnjaković, direktorica podjetja Talk Through d.o.o, ki upravlja spletno mesto mojpsihoterapevt.si; podjetje je bilo s strani Slovenskega podjetniškega sklada v lanskem letu prepoznano kot visoko tehnološko in inovativno podjetje, prejeli so začetno investicijo za razvoj online psihoterapije in vstop na trg.

Udeležba na tem dogodku je brezplačna, člani DPS s poravnano članarino pa imajo prednost. Prijazno vabljeni!

Prijava (obvezna):  https://goo.gl/forms/UW6dRGNlg86mDgiJ3

Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

Lep pozdrav,
vaš DPS

Pokrovitelj Mesečnih srečanj DPS je IBM Slovenija

Pojdi nazaj