Dogodek

Mesečno srečanje DPS: Amsterdam po Amsterdamu

Vabilo na septembrsko mesečno srečanje Društva psihologov Slovenije

Amsterdam po Amsterdamu:
novosti in zanimivi izsledki s 15. evropskega psihološkega kongresa z naslovom Psychology Addressing Society’s Greatest Challenges (Amsterdam, 11.–14. 7. 2017)

Spoštovani,

vabimo vas, da se nam pridružite na mesečnem srečanju psihologov, ki bo v torek, 5. septembra, ob 16.30 uri v IBM Innovation Centru v Kristalni palači (3. nadstropje) v BTC, Ameriška ulica 8, Ljubljana.

 Na srečanju nam bodo kolegi, ki so se julija udeležili Evropskega psihološkega kongresa v Amsterdamu, vsak s svojega področja predstavili najbolj zanimive poudarke in novosti v psihološki stroki in znanosti; to bodo David Gosar, Rok Holnthaner, Mojca Juriševič, Andreja Lavrič, Anja Podlesek, Vita Poštuvan in Urška Žerak. Z nami bo tudi kolega Norbert Jaušovec, ki je na tem kongresu kot prvi slovenski psiholog letos imel vabljeno plenarno predavanje.

Srečanje bo posebej zanimivo tudi iz razloga, ker bo DPS leta 2021 gostilo 17. Evropski psihološki kongres; odločitev je bila sprejeta na generalni skupščini EFPA 16. julija 2017, osnovne informacije o dogodku bo podal Marko Vrtovec.
 
Udeležba na srečanju je brezplačna; člani DPS s poravnano članarino imajo prednost.
 
Prijava (obvezna): https://goo.gl/forms/2GUBGkeJiahk7Sw13
 
Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

Lep pozdrav,
Marko Vrtovec, predsednik DPS

Pokrovitelj Mesečnih srečanj DPS je IBM Slovenija

Pojdi nazaj